Online archief van het ledenblad Melijn

fauvisten4.jpg

Door de jaren heen werden er in ons ledenblad Melijn vele interessante en spraakmakende artikels gepubliceerd. We hebben besloten om dit waardevolle archief stap voor stap online te zetten op de website zodat iedereen deze boeiende publicaties kan ontdekken of herontdekken. Hiermee zetten wij op digitaal gebied een nieuwe stap in het realiseren van één van onze belangrijke maatschappelijke doelen: “Het stimuleren van de studie van de 19de-eeuwse schilderkunst in het algemeen, en van de Tervuurse School en haar vertegenwoordigers in het bijzonder.”

U kan het Archief vinden via het hoofdmenu op de website. De artikels worden gepubliceerd in omgekeerde chronologische volgorde, met een selectie van één artikel per Melijnnummer. Er staan nu reeds 2 artikels online uit de 2 laatste edities van Melijn, kom regelmatig eens terug om een kijkje te nemen en nieuwe publicaties te ontdekken!